Καυσόξυλα Θεσσαλονίκη Κιλκίς

Αποχυμωμένα – Αποξηραμένα – Στεγασμένα σε υπόστεγα όλο το χρόνο!

Αποθηκεύουμε μεγάλες ποσότητες καυσόξυλων, για να σας προμηθεύουμε ως το τέλος του χειμώνα πάντα με περσινά ξύλα!

Καυσόξυλα σε ασυναγώνιστες τιμές!

Παραδίδουμε φθηνά καυσοξυλα, ξύλα για τζάκι και σόμπα, σε όλα τα προάστια της Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.
Επιλέγοντας καυσόξυλα Ballis Energy, πάντα θα βρείτε αποχυμωμένα ξύλα για τζάκι & λέβητες στο μέγεθος που θέλετε με ξεκάθαρη ποιότητα με στόχο να χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Είδη Ξυλείας - Καυσόξυλων

Καυσόξυλα Οξιάς

Η οξιά ανήκει στην κατηγορία των λεγόμενων «μαλακών» ξύλων. Εκείνα δηλαδή που έχουν μικρή πυκνότητα, ανάβει εύκολα και γρήγορα, δεν σκάει στην καύση, δίνει πλούσια φλόγα, αποδίδει μεγάλη θερμότητα η οποία όμως δε διαρκεί αρκετά. Συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα ξύλα που καίγονται πιο αργά, π.χ. δρύς, γαύρο κ.α. Ιδανικά ξύλα για ενεργειακά τζάκια σόμπες και λέβητες.

Καυσόξυλα Δρύς

Το ξύλο της δρυός προτιμάται διότι αφενός δίνει ωραία φλόγα και αφετέρου έχει μεγάλη διάρκεια καύσης .Έχει διάφορες ονομασίες όπως βελανιδιά, μεσές, δένδρο και συναντάται σε δεκαπέντε διαφορετικές μορφές. Είναι το ξύλο που προτιμάται περισσότερο από όσους χρησιμοποιούν τζάκι στην χώρα μας. Καίγεται πιο αργά από όλα τα άλλα ξύλα. Σημαντικό πλεονέκτημα του επίσης είναι ότι δεν πετάει σπίθες.

Καυσόξυλα Γαύρος

Ο Γαύρος θεωρείται από πολλούς το ιδανικό καυσόξυλο . Είναι ένα βαρύ, συμπαγές ξύλο το οποίο έχει τη μεγαλύτερη θερμική απόδοση. Στην καύση του αποτελεί έναν συνδυασμό οξιάς με δρυός δηλαδή έχει διάρκεια καύσης αλλά παράλληλα δίνει αρκετή φλόγα.

Καυσόξυλα Πεύκο

Το πεύκο αποτελεί ένα αρωματικό κούτσουρο το οποίο έχει μεγάλη θερμική ισχύ για αυτό αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για προσάναμμα. Το μειονέκτημα του ξύλου είναι ότι πετάει σπίθες και μπορεί να χρειάζεται πιο συχνό καθάρισμα η καμινάδα.

Καυσόξυλα Καστανιά

Η καστανιά είναι αυτοφυής στην Ελλάδα, το ξύλο της έχει λευκό ή κιτρινωπό χρώμα. Κατατάσσεται στα σκληρά ξύλα και ξηραίνεται γρήγορα.

Μεγέθη Καυσόξυλων

Συσκευασία Καυσόξυλων

Χύμα

Με δικά μας ιδιόκτητα φορτηγά μεταφέρουμε από 1 τόνο εώς 22 τόνους καυσόξυλα όλων των είδων. Δείτε της διαστάσεις των φορτήγων ώστε να υπολογίσετε το ύψος σε περίπτωση καλώδίων ή το πλάτος και το μήκος για το πλατός της αυλόπορτας σας.

Παλέτα

Τα καυσόξυλα συσκευάζονται πάνω σε παλέτα και διατιθεταί σε δρυς και οξιά από 1m3 εώς 2m3, δεν απαιτεί εργασία στον χώρο σας όπως το στοίβασμα και μεταφέρονται με την βοήθεια παλετοφόρου στον χώρο που επιθυμείτε.

BigBag

Μεγάλες σακούλες με αντοχή βάρους από 500kg εώς 1000kg καυσόξυλα όλων των είδων και προτείνετε σε περιπτώσεις ορόφων.

Σακί

Το σακί είναι η μικρότερη συσκευασία που διατίθεται και ο όγκος είναι 0,08m3 και πωλείται ανά τεμάχιο.